Rohkema info nägemiseks:

SAAREMAA KITARRIAKADEEMIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 83; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAAREMAA KITARRIAKADEEMIA MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAAREMAA KITARRIAKADEEMIA MTÜ hetkeolukord

Juba 83 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Saaremaa Kitarriakadeemia on asutatud 01.02.2012. MTÜ põhitegevuseks on iga-aastane kitarrilaagrite korraldamine Saaremaal

Kuressaares. Laagri üheks eesmärgiks on õpetada loomingulist ja avatud lähenemist muusikale ning pakkuda uusi ideid ja inspiratsiooni kõikidele kitarrihuvilistele. Otseseid vanuse- ja mänguoskusepiiranguid ei ole.

Kuressaares toimus 08.-12. augustini 2022 kuueteistkümnendat korda kitarrilaager ning seda ümbritsev muusikaprogramm (kontserdid, jämmimised ja õpitoad). Aasta aastalt toimunud õppetöö intensiivistumine ja üha enam Kuressaare kultuuripilti rikastav loomenädal on tõestanud enda sisukust ja jätkusuutlikkust. Kitarrihuvilisi on olnud vanuses 11 - 60 eluaastat. Töö on jagatud hommikuste rütmi- ja teooriatundide ning pärastlõunaste kitarriansamblite vahel. See korraldus on end tõestanud ja jätkub ka edaspidi. Laagrist saavad osa võtta ka basskitarrimängijad.

Laagri üheks kandvaks ja elujõuliseks ideeks on olnud selliste õpetajate valik, kes on igapäevaselt elukutselised tegevmuusikud ja kandes endis muusikasädet suudavad seda ka edasi anda teistele läbi õpetamise ja kontsertide.

2022. aastal olid laagris juhendajateks Jaak Sooäär, Marek Talts, Andre Maaker, Jaan-Eerik Aardam ja Karl Laanekask. Laager toimus

Kuressaare Avatud Noortekeskuses Noortejaam. Peamisteks avalikeks kontserdipaikadeks olid Kuressaare Kuursaal, Arensburg Boutique Hotel & Spa ning Saare KEK. Kitarrinädal täidab ka Kuressaare õhtud nii ettevalmistatud kontserdite kui ka spontaansete jämmidega, andes nii esinemisvõimalusi laagris osalejatele, kui tekitades põnevaid ja uusi kooslusi laagri õpetajatest. Traditsiooniliselt lõpeb nädal õpilasansamblite kontserdiga,

Samuti osales MTÜ koostöös Kuressaare Linnaorkestriga teise laagri - Saaremaa Rütmi- ja Improvisatsioonilaagri korraldamises. See toimub alates 2010. aastast Võhma koolis. Peakorraldajateks on Matis Männa ja Maria Faust ning osalejateks noored vanuses 10-22 eluaastat. Nädala jooksul omandatakse teadmisi ja kogemusi enda vabaks väljendamiseks läbi improvisatsiooni ja koosmängu.

SAAREMAA KITARRIAKADEEMIA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.